Over ons

Over Borrenbergs Bouw

Het aannemersbedrijf Borrenbergs Bouw, gevestigd te Luyksgestel, is opgericht in 1935 door J.A. Borrenbergs. In de jaren hierna zijn Toon & Jack (de zonen van J.A.) mee gaan helpen in de zaak. Na jarenlang intensief werken namen de zonen van J.A. het bedrijf (Bouwbedrijf Borrenbergs B.V.) over. In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig bouwbedrijf met klanten in de business-to-business markt en in de business-to-customer markt.

Borrenbergs Bouw beschikt over een machinale timmerwerkplaats voor het vervaardigen van kozijnen, deuren en trappen. Ook is de volgende generatie het bouwbedrijf ingetreden. De zonen van Toon hebben samen het bedrijf overgenomen. En zijn doorgegaan met de groei die al ingetreden was.

ca84a0f970d0ce9aec52133ea2ca3e44

Over Borrenbergs Bouw

Op het moment zijn er circa 40 medewerkers in vaste dienst waarvan timmerlieden en metselaars. Deze medewerkers zijn actief in (particuliere en seriematige) woningbouw, utiliteitsbouw, retailbouw, onderhouds- en renovatieprojecten. Door het inhuren van deze bekwame vaklieden kunnen we een totaalconcept aanbieden met betrekking tot deze projecten. Dit heeft als gevolg dat we de opdrachtgever zoveel mogelijk ontzorgen tijdens het project.

Meedenken en vooruitdenken staat bij ons bedrijf voorop. Dit vinden we binnen Borrenbergs Bouw zo belangrijk omdat je hiermee mogelijke fouten kan voorkomen en daardoor een goede planning kunt maken over het vervolg van het project. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat er op een efficiëntere manier gewerkt kan worden, wat uiteindelijk geld en tijd bespaard.

Binnen het bedrijf hebben we een mooie groei door gemaakt. Door deze groei hebben we vele, verschillende vaste opdrachtgevers. Zo behoren verschillende overheidsinstellingen (Rijksvastgoedbedrijf, Gemeente Eindhoven en diverse Kempengemeenten), projectontwikkelaars, woningstichtingen, zorginstellingen, architecten en CPO-verenigingen tot onze vaste opdrachtgevers.

Borrenbergs Bouw

Word lid van ons toegewijde team

Bij Borrenbergs Bouw is de toekomst in jouw handen. We zoeken gepassioneerde professionals om ons team te versterken en samen de bouwprojecten van morgen vorm te geven. Ontdek onze actuele vacatures en bouw mee aan een veelbelovende carrière.”

mission 1 kopie

Visie

Wij willen dat zowel de huidige als toekomstige generaties zich thuis voelen in onze gastvrije regio en hier met plezier in gezonde. inspirerende gebouwen kunnen leven.

target 1 kopie

Missie

Als familiebedrijf bouwen we in de regio waar we wonen. Onze ambitie is om constant het niveau te halen dat we zelf verwachten, met een sterke focus op de toekomst.

Flexibel
Samenwerkend
Gedreven
Kundig
1

Succesvolle projecten

1

Gedreven collega’s

0

Klanttevredenheidsscore