Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
background

Bedrijfspanden

Borrenbergs Bouw heeft talrijke projecten uitgevoerd voor zakelijke opdrachtgevers. U kunt dus uitstekend bij ons terecht als u ideeën heeft voor een nieuw kantoor of een bedrijfspand. Ook een renovatie van dit soort gebouwen past goed bij onze bedrijfsvoering. Mede door onze ervaring op dit gebied kunnen wij u een goede basis bieden voor het uitwerken van uw ideeën en het meedenken over mogelijke alternatieven. Onze kennis betreft daarbij niet alleen het bouwen, maar ook de bijkomende zaken met betrekking tot regelgeving, zoals bijvoorbeeld Arbo-eisen en brandveiligheidsnormen. We kunnen u veel werk uit handen nemen, bijvoorbeeld als het gaat om het aanvragen van benodigde vergunningen en de toepassing van de wet- en regelgeving.

Samen met u werken we uw ruwe ideeën uit naar een gedetailleerd, open en transparant bouwplan. Daardoor krijgt u volledig inzicht in de totstandkoming van kwaliteit en prijsstelling van uw project. Voor de uitvoering van het bouwproject maken we met u een strikte planning. We stemmen het werk van leveranciers en onderaannemers hier nauwgezet op af en houden daarbij altijd rekening met uw wensen. Zo nemen we u de coördinatie en planning uit handen, zodat u compleet ontzorgd wordt.

brasserie waalhaven cover

Alles wat u nodig heeft voor uw Bouwproject

construction (2) 2

Woning
Bouw

Borrenbergs Bouw is een specialist in zowel projectmatige als particuliere woningbouw!

img 0381 (1)
Wij zijn de geschikte partner voor uw utiliteitsprojecten

Retail

Borrenbergs Bouw heeft vele projecten uitgevoerd in de retailsector. U kunt dus uitstekend bij ons terecht als u plannen heeft voor een nieuw winkelpand. Ook het restylen van uw winkel- of winkelketeninterieur kan efficiënt binnen de door u gestelde deadlines gerealiseerd worden.

Wij verzorgen en ondersteunen de engineering en coördineren het hele project. Voor een efficiënte werkwijze is een degelijk voortraject van essentieel belang. Wat betreft de uitvoering van het bouwproject maken we met u een strikte planning. De uitvoering moet vervolgens snel en doelmatig plaatsvinden. Daarom werken we op de bouwplaats met één vast aanspreekpunt voor beide partijen. Hierdoor wordt u compleet ontzorgd tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

Word lid van ons toegewijde team

Bij Borrenbergs Bouw is de toekomst in jouw handen. We zoeken gepassioneerde professionals om ons team te versterken en samen de bouwprojecten van morgen vorm te geven. Ontdek onze actuele vacatures en bouw mee aan een veelbelovende carrière.”

Klantenverhalen

Onze succesverhalen

Nieuw uiterlijk,
dezelfde passie

Ontdek de visie achter onze rebranding en hoe het onze toewijding aan bouwkwaliteit versterkt. Klik hieronder voor meer over onze vernieuwde identiteit en wat het voor onze toekomst en die van jou betekent.