Rebranding

Nieuw uiterlijk, dezelfde passie

Ontdek de visie achter onze rebranding en hoe het onze toewijding aan bouwkwaliteit versterkt. Klik hieronder voor meer over onze vernieuwde identiteit en wat het voor onze toekomst en die van jou betekent.
ca84a0f970d0ce9aec52133ea2ca3e44

Rebranding

Na jarenlang als Borrenbergs Bouwbedrijf BV talloze projecten te hebben gerealiseerd, was het nu tijd voor iets nieuws: moderner, krachtiger en professioneler: Borrenbergs Bouw. Hetzelfde bedrijf, dezelfde mensen maar een ander uiterlijk wat toch ook herkenbaar is gebleven. Met onze nieuwe Visie, Missie, Kernwaarden, Logo en huisstijl willen we nog duidelijker maken waar ons bedrijf voor staat, wat we uit willen stralen en waar we naartoe willen!

Word lid van ons toegewijde team

Bij Borrenbergs Bouw is de toekomst in jouw handen. We zoeken gepassioneerde professionals om ons team te versterken en samen de bouwprojecten van morgen vorm te geven. Ontdek onze actuele vacatures en bouw mee aan een veelbelovende carrière.”

mission 1 kopie

Visie

Wij willen dat zowel huidige als toekomstige generaties zich thuis voelen in onze gastvrije regio en hier met plezier in een gezonde, inspirerende omgeving kunnen leven.

target 1 kopie

Missie

Als familiebedrijf bouwen we in de regio waar we wonen. Onze ambitie is om constant het niveau te halen dat we zelf verwachten, met een sterke focus op de toekomst.

1

Succesvolle projecten

1

Gedreven collega’s

0

Klanttevredenheidsscore